Werken in de Thuiszorg


Het is een geweldig mooi beroep om mensen te mogen ondersteunen in hun persoonlijke gezondheid. Met professie en deskundigheid zetten jij en je collega's je dagelijks in om dat doel te bereiken. Wil jij deel uit maken van ons team, reageer dan op een van vacatures op deze pagina of stuur een open sollicitatie.

De Thuiszorg (Stichting Zorgbruggen Thuiszorg) biedt ondersteuning aan cliënten om langer zelfstandig thuis te wonen OF ondersteuning bij revalidatie na een medisch traject. We bieden thuiszorg aan ouderen en jeugdigen.
Dit bereiken door actief te luisteren naar de wensen van onze cliënten en in te spelen op de zorgbehoeftes. Als jij ook Persoonlijke, Deskundige, Flexibele en Zelfstandige zorg kan verlenen, dan pas je in ons team!

Vacature Verzorgende IG (niveau 3)Als allrounder in de zorg ben jij de verbindende schakel tussen de cliënt en de verpleegkundigen. Je hebt een cruciale bijdrage in de basiszorg en het monitoren van de gezondheid van onze cliënten. Je ondersteund de cliënt en assisteert de verpleegkundigen in hun coördinerende taken.
Lees hieronder meer

Meer over de functie van Verzorgende IG
Geen dag is hetzelfde, maar toch een globale indruk:
Als verzorgende IG (MBO niveau 3) verleen je basiszorg aan de cliënt zoals omschreven in het zorgplan. Je observeert en rapporteert het verloop van de geleverde zorg en signaleert bijzonderheden. Je voert incidenteel bepaalde voorbehouden of risicovolle handelingen uit. Alle verrichtingen die je doet vallen binnen jou professie van bevoegd en bekwaam.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer. Je kan goed zelfstandig werken en verbindt je ondertussen met je team. Je hebt een hoog niveau van nauwkeurigheid t.a.v. verzorgend handelen. Je draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening.Je bent integer, betrouwbaar, ordelijk, geduldig, nauwkeurig en hygiënisch. Je hebt inlevingsvermogen, geduld en je hebt respect voor anderen. Je werkt cliënt gericht en je hebt een dienstverlenende houding. Je hebt een goede zelfbeheersing en je snapt waarom iemand op een bepaalde manier reageert en kunt daar op een goede manier mee omgaan.

Bij ons vind jij:
-Een zelfstandige functie in een kleinschalige en groeiende organisatie;
-Een stimulerende omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen;
-Een beloning conform CAO VVT (afhankelijk van je ervaring en opleiding);
-Een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Opleidingseisen
Diploma Verzorgende Individuele Gezondheidszorg

Salaris
CAO VVT Functieschaal 35, €1.839,00 tot €2.669,00 /maand

Meer informatie:
Bel ons op 013 - 509 1463 of mail via contact@de-thuiszorg.nl

Branche:
Gezondheidszorg, Thuiszorg

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Pensioen (PFZW)
- Vakantiegeld
- Werk vanuit huis mogelijkheden
- Reiskostenvergoeding
- Dertiende maand
- Bedrijfstelefoon


Soort dienstverband:
Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Freelance/ZZP
Vacature Verzorgende IG (niveau 3)Als allrounder in de zorg combineer je verzorgen en verplegende taken. Je expertise zet je in terwijl je verzorgende taken uitvoert, je no-nonsense houding helpt om complexe zorg persoonlijk te bieden. Samen met de wijkverpleegkundige biedt je persoonlijke verpleegkundige zorg aan ouderen en kinderen met een medische zorgvraag.
Lees hieronder meer

Verpleegkundige

Meer over de functie van Verpleegkundige
Werken met ouderen en kinderen om gezondheid, veiligheid en zelfregie echt vorm te geven. Wat doe je bij De Thuiszorg? Het volgende:
Als verpleegkundige MBO niveau 4 houdt jij het overzicht in de diverse wereld van de thuiszorg. Je voert vaak complexere zorghandelingen uit maar bent ook niet te beroerd om af en toe een steunkousje aan of uit te doen. Naast je verpleegkundige en verzorgende werk spar je met specialisten, huisartsen en andere zorgprofessionals om het ideale zorgplaatje rondom de cliënt te creëren. Je nieuwe baan in het kort Als MBO verpleegkundige vervul je de schakelfunctie tussen cliënt, mantelzorgers en diverse (zorg)professionals en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten in de thuissituatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met een betrokken team collega's stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. Hierbij vormen de wensen van de cliënt een belangrijk uitgangspunt. Je rapporteert aan de wijkverpleegkundige je bevindingen, wanneer het (niet) goed gaat of je wilt opschalen in expertise. Wat verwachten we van jou? Je kunt goed zelfstandig werken. Je hebt een hoog niveau van nauwkeurigheid t.a.v. verzorgend handelen. Je draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening. Je bent integer, betrouwbaar, ordelijk, geduldig en hygiënisch. Je hebt inlevingsvermogen, geduld en je hebt respect voor anderen. Je werkt cliëntgericht en je hebt een dienstverlenende houding. Daarnaast bent je representatief en sociaal vaardig. Je hebt een goede zelfbeheersing en je snapt waarom iemand op een bepaalde manier reageert en kunt daar op een geschikte manier mee omgaan. Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in spraak als geschrift. Je beschikt over rijbewijs en vervoer. Bij ons vind jij: Een zelfstandige functie in een kleinschalige en groeiende organisatie; Een stimulerende omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen; Een beloning conform CAO VVT (afhankelijk van je ervaring en opleiding); Een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team. Opleidingseisen: Diploma Verpleegkundige Geldige BIG registratie Salaris: CAO VVT Functieschaal 45 Meer informatie:
Bel ons op 013 - 509 1463 of mail via contact@de-thuiszorg.nl

Branche:
Gezondheidszorg, Thuiszorg

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Pensioen (PFZW)
- Vakantiegeld
- Werk vanuit huis mogelijkheden
- Reiskostenvergoeding
- Dertiende maand
- Bedrijfstelefoon


Soort dienstverband:
Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Freelance/ZZP
 

  Sollicitatie formulier De Thuiszorg

  opleiding afgerond
  janee

  aantal jaar werkervaring
  0-56-10>10

  BIG geregistreerd
  janee

  Ik heb talent en weet de belangen van de client te raken met:

  Uw voor- en achternaam

  Uw email

  Uw mobiele telefoonnummer

  Beknopte motivatie beschrijven voor de kennismaking of sollicitatie

  Hieronder kun je vast je motiviatie brief, C.V. en/of getuigschrift uploaden.

  Ik stuur een bijlage mee:  BUY NOW